Wij adviseren een antislipstrip!

Een trap hoort altijd veilig te zijn, en zeker met kinderen in huis zitten ongelukken in een klein hoekje. Om uw veiligheid te garanderen adviseren wij een antislipstrip. Deze rubberen strip wordt aan de voorzijde van onze overzettrede gemonteerd, zodat u ten alle tijden grip heeft en uw trap veilig op en af kunt.

Antislipstrip met profilering

Een antislipstrip is een rubberen strip voorzien van profilering aan de bovenzijde voor voldoende weerstand. Doordat de antislipstrip ook aan de zijkant geprofileerd is heeft deze voldoende weerstand en wordt daardoor niet uit de trede gelopen. De antislipstrips zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren.

Antisliptrip in uw bestaande treden

Heeft u een geschilderde of eiken trap dan is het ook mogelijk om een antislipstrip te laten infrezen in uw bestaande traptreden.  U kiest dan niet voor een complete traprenovatie, maar voor een voordeliger alternatief om uw trap een stuk veiliger te maken.

Kosten antislipstrip

Uw kunt bij ons de antislipstrips los bestellen in onze webshop. Wenst u een offerte voor een volledige traprenovatie of voor het infrezen van de antislipstrips in uw bestaande trap, klik dan op een van de buttons:

Webshop

Offerte traprenovatie

Offerte antisliptrap

© 2016 Intven Traprenovatie   |   Alle rechten voorbehouden   |   Colofon   |   Webdesign: Webton.nl