Traprenovatie met een antislipstrip!

Een trap hoort altijd veilig te zijn, en zeker met kinderen in huis zitten ongelukken in een klein hoekje. Om uw veiligheid te garanderen plaatsen wij een antislipstrip in onze eiken overzettreden. Zodat u ten alle tijden grip heeft en uw trap veilig op en af kunt. Benieuwd wat een traprenovatie met antislip kost? Vraag direct een offerte aan.

Antislipstrip met profilering

Een antislipstrip is een rubberen strip voorzien van profilering aan de bovenzijde voor voldoende weerstand. Doordat de antislipstrip ook aan de zijkant geprofileerd is heeft deze voldoende weerstand en wordt daardoor niet uit de trede gelopen.

Antisliptrip in uw bestaande treden

Heeft u een geschilderde of houten trap dan is het ook mogelijk om een antislipstrip te laten infrezen in uw bestaande traptreden.  U kiest dan niet voor een complete traprenovatie, maar voor een voordeliger alternatief om uw trap een stuk veiliger te maken. Benieuwd wat het infrezen van een antislipstrip in uw bestaande trede kost? Vraag direct een offerte aan.

Antislipstrip  los bestellen

Wanneer u graag zelf klust dan zijn onze professionele materialen nu ook los verkrijgbaar. Wij hebben speciaal een webwinkel geopend waar al onze traprenovatie materialen makkelijk te bestellen zijn.

Webshop

© 2016 Intven Traprenovatie   |   Alle rechten voorbehouden   |   Colofon   |   Webdesign: Webton.nl