Wij adviseren een antislipstrip!

Een trap hoort altijd veilig te zijn, en zeker met kinderen in huis zitten ongelukken in een klein hoekje. Om uw veiligheid te garanderen adviseren wij een antislipstrip. Deze rubberen strip wordt aan de voorzijde van de traptrede gemonteerd, zodat u ten alle tijden grip heeft en uw trap veilig op en af kunt.

Antislipstrip met profilering

Een antislipstrip is een rubberen strip voorzien van profilering aan de bovenzijde voor voldoende weerstand. Doordat de antislipstrip ook aan de zijkant geprofileerd is heeft deze voldoende weerstand en wordt daardoor niet uit de trede gelopen.

Antisliptrip in uw bestaande treden

Heeft u een geschilderde of eiken trap dan is het mogelijk om een antislipstrip te laten infrezen in uw bestaande traptreden. Aan de voorzijde van de bestaande trede word een sleuf gefreesd waar deze strip wordt ingedrukt. U kiest dan niet voor een complete traprenovatie, maar voor een voordelig en mooi alternatief om uw trap een stuk veiliger te maken.

Antislipstrip voor doe het zelf

Voor de doe het zelver hebben wij een webwinkel waar u de antislipstrips los kunt bestellen. De antislipstrips zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. En nu zeer voordelig geprijsd! Benieuwd wat een antisliptrap kost? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Offerte antisliptrap

© 2016 Intven Traprenovatie   |   Alle rechten voorbehouden   |   Colofon   |   Webdesign: Webton.nl