Onderhoud

Goed onderhoud essentieel!

Goed onderhoud na het renoveren is bepalend voor de uitstraling en de levensduur van de trap. Het is daarom belangrijk dat u hier zorgvuldig mee om gaat. Onze trappen worden in de werkplaats afgewerkt met een speciale slijtvaste afwerklaag. Na het trap renoveren is uw trap daarna makkelijk in onderhoud en met de juiste onderhoudsproducten heeft u nog jarenlang plezier van uw trap.

Na het trap renoveren uw trap schoonhouden

Na het trap renoveren adviseren wij voor het wekelijkse schoonmaak enkel een stofdoek of stofzuiger. Wilt u uw trap na enige tijd toch grondig reinigen dan adviseren wij Intven traprenovatie soap. Straatvuil wat zijn sporen achter laat, vetvlekken en ander vuil kunnen makkelijk verwijderd worden met Intven traprenovatie soap. Dit onderhoudsmiddel behoudt de matte natuurlijke uitstraling van het hout en is zeer geconcentreerd en daardoor uiterst economisch qua verbruik.

Uw trap renoveren in een compleet nieuwe kleur

Wilt u een compleet nieuwe kleur aanbrengen op uw bestaande trap? Dan kan men de trap renoveren met Intven traprenovatie oil plus. Het is dus mogelijk om uw trap een compleet ander uiterlijk te geven als uw wensen en smaak na jaren veranderen. Intven traprenovatie oil plus is bij ons verkrijgbaar in alle verschillende kleuren uit het kleurenassortiment.

Voor meer informatie?  Neem dan contact met ons op!

© 2016 Intven Traprenovatie   |   Alle rechten voorbehouden   |   Colofon   |   Webdesign: Webton.nl