Trap bekleden

Is uw oude trap versleten en toe aan een opknapbeurt? Dan bent u bij Intven Traprenovatie aan het juiste adres. Bij ons kunt u uw houten trapbekleding geheel naar uw eigen smaak en wensen samenstellen. Binnen een dag is uw complete trap weer als nieuw.

Trap bekleden met overzettreden

Met onze eiken overzettreden renoveren wij uw oude trap. Hiermee geven wij uw oude trap weer een natuurlijke en warme uitstraling. Onze eiken overzettreden bestaan uit twee lagen. Deze treden zijn geschikt voor zowel open en dichte, als rechte en gedraaide trappen. De traptreden zijn sterk en hard, omdat ze bestaan uit een onderlaag multiplex met daarop verlijmd een toplaag massief eiken.

Voordelen Overzettreden

De traptreden hebben een slijtvaste eiken toplaag die geluiddempend werkt en bovendien onderhoudsvriendelijk is. Daarnaast zult u geen last meer hebben van een krakende trap. Door temperatuurschommelingen gaan massieve traptreden krimpen of uitzetten. Wat de oorzaak is van krakende trappen. De overzettrede bestaan daarentegen uit twee lagen, waardoor er geen werking in de treden zit. Daarom is het erg geschikt voor een traprenovatie.

Trap bekleden bij Intven Traprenovatie

Wanneer u uw trap laat bekleden bij Intven Traprenovatie profiteert u van de volgende voordelen:

Diverse kleurmogelijkheden

Wij beschikken over meer dan 100 verschillende kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Of u nu kiest voor een moderne of klassieke uitstraling, er zit ongetwijfeld een kleur bij die goed bij uw woning past. Wij adviseren u daar graag bij. De olie waar wij gebruik van maken is Rubio monocoat. Dit is een milieuvriendelijke trap olie, gebaseerd op een revolutionaire technologie. Deze trap olie is ook verkrijgbaar in meerdere kleuren en kunnen zelfs onderling gemengd worden voor een specifieke kleur.

CBW-erkend

Wij zijn aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen. Dit biedt u zekerheid, omdat CBW algemene voorwaarden hanteert die u als consument extra goed beschermen. In samenwerking met de consumentenbond zijn deze voorwaarden opgesteld. Uw trap bekleden kunt u dus gerust aan ons overlaten. Wij hebben altijd aandacht voor u als klant en we beschikken daarnaast over ruime ervaring en kennis. Bovendien staan we bekend om onze goede service.

Vraag een offerte aan

Uw trap bekleden laat u professioneel en voordelig uitvoeren door Intven Traprenovatie. Vraag nu een offerte aan en profiteer van onze voordelen.

© 2016 Intven Traprenovatie   |   Alle rechten voorbehouden   |   Colofon   |   Webdesign: Webton.nl