Trapbekleding

Door slijtage van uw trap kunt u toe zijn aan een traprenovatie. De meest efficiënte oplossing hiervoor is trapbekleding. Vroeger werd dit vooral gedaan met vloerbedekking. Inmiddels leert echter de ervaring dat vloerbedekking minder bestendig is tegen slijtage, allergieën en vuil. In dit geval kunt u dus beter kiezen voor houten trapbekleding.

Houten trapbekleding

Houten trapbekleding heeft de volgende voordelen:

  • Het gaat lang mee
  • Het vertoont weinig beschadigingen
  • Isolerende werking
  • Weinig onderhoud nodig

Hout wordt veel gebruikt als trapbekleding, omdat het meerdere goede eigenschappen bezit. Ten eerste gaat het erg lang mee en zal het weinig slijtageplekken en beschadigingen vertonen. Mocht het hout wel beschadigd zijn, dan zijn deze beschadigingen heel eenvoudig weg te werken. Ook heeft het een isolerende werking en voelt het niet koud aan. Daarnaast heeft het weinig onderhoud nodig en geeft het een natuurlijke en warme sfeer in huis.

Antislipstrip

Een antislipstrip is een goede oplossing voor het voorkomen van het uitglijden op een gladde trap. Het maakt de trap aanzienlijk veiliger. Daarom adviseren wij u een antisliptrip op de trapbekleding, om uw veiligheid te garanderen. Deze strip zit in de voorzijde van de overzettrede verwerkt, zodat u altijd grip heeft en u de trap weer veilig op en af kunt. Een trap met een antislipstrip is niet alleen veilig, maar het ziet er ook mooi uit. Onze strips zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en het kan uw trap een compleet nieuw uiterlijk geven.

Hoe werkt het?

Het is een rubberen strip die voorzien is van profilering aan de bovenzijde. De antislipstrip wordt zonder bevestigingsmiddelen in de trede gedrukt. De strip heeft voldoende weerstand, omdat het ook aan de zijkant geprofileerd is. Hierdoor wordt de strip niet uit de trede gelopen.

Voordelen Intven Traprenovatie

Wij komen graag bij u langs voor advies. Aan de hand van onze kleurenstalen kunt u een kleur kiezen en de hoge kwaliteit van onze overzettreden beoordelen. De kosten zijn bij ons altijd beperkt en u hoeft geen aanbetaling te doen. Wij besteden veel aandacht aan u als klant en we beschikken over een ruime ervaring en kennis. Met onze goede service kunnen wij uw trap bekleden voor een zeer scherpe prijs. U heeft bij ons maar liefst tien jaar garantie en de trapbekleding is tevens onderhoudsvriendelijk. Heeft u nog vragen over onze werkwijze? Neem dan eens contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

© 2016 Intven Traprenovatie   |   Alle rechten voorbehouden   |   Colofon   |   Webdesign: Webton.nl