Traprenovatie Brabant

Is uw oude trap versleten en toe aan een opknapbeurt? Dan bent u bij Intven Traprenovatie in Brabant aan het juiste adres. Bij ons kunt u uw houten trapbekleding geheel naar uw eigen smaak en wensen samenstellen. Binnen een dag is uw complete trap weer als nieuw.

Traprenovatie Brabant met overzettreden

Met onze eiken overzettreden renoveren wij uw oude trap. Hiermee geven wij uw oude trap weer een natuurlijke en warme uitstraling. Overzettreden zijn treden die bestaan uit twee lagen. Deze treden zijn geschikt voor zowel open en dichte, als rechte en gedraaide trappen. De traptreden zijn sterk en hard, omdat ze bestaan uit een onderlaag multiplex met daarop verlijmd een toplaag massief eiken.

Voordelen traprenovatie Brabant

De traptreden hebben een slijtvaste eiken toplaag die geluiddempend werkt en bovendien onderhoudsvriendelijk is. Daarnaast zult u geen last hebben van krakende trappen. Door temperatuurschommelingen gaan massieve traptreden namelijk krimpen of uitzetten. Dit is de oorzaak van het kraken van de trappen. De overzettrede bestaan daarentegen uit twee lagen, waardoor er geen werking in de treden zit. Daarom is het erg geschikt voor een traprenovatie.

Op nagenoeg alle soorten trappen is renovatie toepasbaar. Wij leveren een hoge kwaliteit en brengen al uw wensen ambachtelijk in uw nieuwe trap. U kiest voor een prachtig, duurzaam en veilig alternatief voor het plaatsen van een geheel nieuwe trap. Dit geheel zonder de gebruikelijke overlast van hak- en breekwerk.

Traprenovatie Brabant bij Intven Traprenovatie

Wanneer u uw trap opnieuw laat bekleden bij Intven Traprenovatie in Brabant profiteert u van de volgende voordelen:

Wij beschikken over meer dan 100 verschillende kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Of u nu kiest voor een moderne of klassieke uitstraling, er zit ongetwijfeld een kleur bij die goed bij uw woning past. Wij adviseren u daar graag bij. De olie waar wij gebruik van maken is Rubio monocoat. Dit is een milieuvriendelijke trap olie, gebaseerd op een revolutionaire technologie. Deze trap olie kan zelfs onderling gemengd worden voor een specifieke kleur.

CBW-erkend

Wij zijn aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen. Dit biedt u zekerheid, omdat CBW algemene voorwaarden hanteert die u als consument extra goed beschermen. In samenwerking met de consumentenbond zijn deze voorwaarden opgesteld. Uw trap bekleden kunt u dus gerust aan ons overlaten. Wij hebben altijd aandacht voor u als klant en we beschikken daarnaast over ruime ervaring en kennis. Bovendien staan we bekend om onze goede service.

Vraag een offerte aan voor traprenovatie in Brabant

Een traprenovatie in Brabant laat u professioneel en voordelig uitvoeren door Intven Traprenovatie. Vraag nu een offerte aan en profiteer van onze voordelen, zoals een hoge kwaliteit.

© 2016 Intven Traprenovatie   |   Alle rechten voorbehouden   |   Colofon   |   Webdesign: Webton.nl