Traprenovatie Den Bosch

Een traprenovatie in Den Bosch is een metamorfose voor uw interieur, met een gegarandeerde topkwaliteit. Wij houden de trends op woongebied bij en vertalen dat naar nieuwe designs en kleuren voor onze trappen. Om een eerste selectie te maken hebben wij het assortiment onderverdeeld in drie stijlen: basics, classics en patine. Een trap wordt veel gebruikt en daarom is het van groot belang dat uw trap bestand is tegen slijtage. We gebruiken alleen materialen van absolute topkwaliteit. Daarbij ontvangt u als extra service 10 jaar garantie.

Traprenovatie Den Bosch voordelen

Vakmanschap staat bij ons bedrijf hoog in het vaandel. Onze vakbekwame medewerkers vinden service en oog voor kwaliteit erg belangrijk.

  • Maatwerk voor alle bestaande trappen
  • Duurzaam en onderhoudsarm
  • Geen hak- en breekwerk
  • Passend in elk interieur
  • In één dag klaar

Kwaliteit en garantie

Wij werken met de beste materialen en het uitvoeren van de traprenovatie wordt door eigen vakmensen gedaan. Alleen op deze manier kunnen wij de kwaliteit die u van ons verwacht waarborgen. Onze trappen zijn eenvoudig te onderhouden. De materialen zijn vochtbestendig en vuil kan eenvoudig worden afgenomen. Intven Traprenovatie is CBW-erkend, dus uw rechten als consument zijn gewaarborgd. De Centrale Branchevereniging Wonen is een brancheorganisatie voor de woninginrichters in Nederland.

Onderhoud traprenovatie Den Bosch

Na een traprenovatie in Den Bosch adviseren wij u de trap regelmatig te onderhouden. Dat kunt u doen met de door ons te verkrijgen onderhoudsproducten. De eerste drie weken na het renoveren van uw trapreden is het verstandig om de trap alleen met een stofzuiger of met een droge doek schoon te maken. In deze eerste drie weken is het belangrijk om geen vochtige doekjes te gebruiken om uw trap schoon te maken. Na deze weken kunt het traponderhoud starten met onze onderhoudsproducten. Voor het wekelijks schoonmaken van uw trap kunt u onze Intven Traprenovatie soap gebruiken. Daarnaast kunt u de trap jaarlijks wat grondiger schoonmaken. Dit kan met onze maintenance oil. Dit is ideaal voor wanneer u de glans en de bescherming grondig wil opfrissen nadat deze door intensief gebruik verdwenen is. Deze olie is bij ons verkrijgbaar in alle verschillende kleuren uit ons assortiment.

Traprenovatie Den Bosch mogelijkheden

Voorafgaand aan elke traprenovatie in Den Bosch komt een adviseur van Intven Traprenovatie bij u aan huis om de situatie te bekijken. Aan de hand van voorbeelden toont hij de vele mogelijkheden op het gebied van kleur, model en afwerking. U kunt daarom altijd de trap kiezen die het beste in uw interieur past. Met onze goede service kunnen wij uw trap bekleden voor een zeer scherpe prijs. U heeft bij ons maar liefst tien jaar garantie en de trapbekleding is tevens onderhoudsvriendelijk. Heeft u nog vragen over onze werkwijze? Neem dan eens contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

© 2016 Intven Traprenovatie   |   Alle rechten voorbehouden   |   Colofon   |   Webdesign: Webton.nl