Traprenovatie Dordrecht

Wanneer uw oude trap is versleten of toe is aan een opknapbeurt dan is traprenovatie in Dordrecht een goede oplossing. Met onze eiken overzetrede is de prijs voor het renoveren van uw oude trap niet hoog. Wij geven uw oude trap weer een natuurlijke en warme uitstraling. En dit alles zonder hak- of breekwerk.

Traprenovatie Dordrecht prijsfactoren

De prijs van een traprenovatie in Dordrecht hangt af van een aantal factoren:

  • Aantal treden
  • Model van de trap: recht of met een buiging
  • Soort trap: dicht of open
  • Materiaal waar de trap van is gemaakt

Waarom Intven Traprenovatie Dordrecht?

Bij ons heeft u keuze uit meer dan 100 verschillende kleuren. Voor elk interieur zit er wel wat bij en er is altijd een kleur die het beste bij uw smaak en wensen past. Onze trapkleuren zijn daarnaast duurzaam en ecologisch verantwoord. De traptreden die wij behandelen met onze trap olie zijn veilig voor de gebruiker en zijn omgeving. Onze kleuren zijn erg slijtvast en behouden bovendien de natuurlijke uitstraling van de trap.

Aandacht, advies en een scherpe prijs

Wij zijn een kleine onderneming en daarom kunnen we onze klanten veel aandacht geven. Met onze ruime ervaring, kennis en goede service geven we onze klanten dan ook graag een gedegen advies. Onze traprenovatie prijs is erg scherp, omdat we niet werken met een showroom of een vast kantoorpand. Daarnaast hoeft u bij ons nooit een aanbetaling te doen.

Traprenovatie Dordrecht garantie

Onze CBW-garantie biedt u zekerheid, omdat wij zijn aangesloten bij deze Centrale Branchevereniging Wonen. In samenwerking met de consumentenbond zijn deze voorwaarden opgesteld, die u als consument extra goed beschermen. Naast dat wij CBW-erkend zijn, heeft u bij ons ook de zekerheid van een garantie van 10 jaar.

Compleet nieuwe eiken trap

De reden van onze scherpe traprenovatie prijs is het gebruik van onze eiken overzettrede. Deze bestaan uit twee lagen en zijn geschikt voor zowel open en dichte, als rechte en gedraaide trappen. Naast het bekleden van uw trap, kunnen wij dat ook doen voor uw trapwangen of trapboom. De trapwangen zijn de zijkanten van de trappen en deze kunnen geheel met eiken bekleed worden. Zonder hak- of breekwerk kunnen wij voor u een compleet nieuwe eiken trap creëren.

Meer info over traprenovatie Dordrecht?

Wij renoveren eenvoudig uw bestaande trap. De eiken traptreden kunnen geheel naar eigen smaak worden afgewerkt. Onze traptreden zijn geschikt voor vrijwel alle trappen. Een trap bekleden met eiken overzettreden geeft een nieuwe, luxe uitstraling zonder dat daar enig hak- of breekwerk aan te pas komt. Wij maken van uw oude- of nieuwbouw trap een pronkstuk in uw woning. Wilt u meer weten over traprenovatie in Dordrecht? Vraag dan nu eens vrijblijvend een offerte aan.

© 2016 Intven Traprenovatie   |   Alle rechten voorbehouden   |   Colofon   |   Webdesign: Webton.nl