Traprenovatie Eindhoven

Is uw oude trap een doorn in het oog en bent u toe aan iets nieuws? Voor een doeltreffende oplossing bent u bij Intven Traprenovatie zeker aan het juiste adres. Een trap bekleden met eiken overzettreden geeft een nieuwe, luxe uitstraling zonder dat daar enig hak- of breekwerk aan te pas komt. Met onze traprenovatie in Eindhoven maken wij van uw oude trap een pronkstuk in uw woning.

Intven Traprenovatie staat voor professionaliteit. Dit is ook in de keuze van materiaal erg belangrijk. Daarom geven wij de voorkeur aan onze eiken overzettreden van hoge kwaliteit. Deze treden kunnen uw trap van een nieuwe look voorzien en wij leveren deze dan ook in vele kleuren.

Traprenovatie Eindhoven in diverse kleuren

Wij beschikken over meer dan 100 verschillende kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Of u nu kiest voor een moderne of klassieke uitstraling, er zit ongetwijfeld een kleur bij die goed bij uw woning past. Wij adviseren u daar graag bij. De olie waar wij gebruik van maken is Rubio monocoat. Dit is een milieuvriendelijke trap olie, gebaseerd op een revolutionaire technologie. Deze trap olie is ook verkrijgbaar in meerdere kleuren en kunnen zelfs onderling gemengd worden voor een specifieke kleur.

Voordelen Intven Traprenovatie

Traprenovatie in Eindhoven is toepasbaar op nagenoeg alle soorten trappen van beton en welke vorm dan ook. Wij geven iedere bestaande trap in slechts één dag een schitterende nieuwe look. We leveren hoge kwaliteit en brengen al uw wensen in uw nieuwe trap, zodat deze helemaal naar uw wens is. Wanneer u kiest voor de vakmensen van Intven Traprenovatie, dan kiest u voor een mooi, duurzaam en veilig alternatief voor het plaatsen van een geheel nieuwe trap. Hierbij heeft u ook nog eens geen last van het gebruikelijke hak- en breekwerk. Dat komt er bij ons namelijk niet aan te pas. Uw wanden, behang en vloer worden absoluut niet beschadigd.

  • Ruime ervaring en kennis
  • 10 jaar garantie
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geen hak- of breekwerk
  • Diverse kleurmogelijkheden
  • CBW-erkend

Traprenovatie Eindhoven mogelijkheden

Wij hebben reeds ruime ervaring op het gebied van traprenovatie in Eindhoven. Veel tevreden klanten gingen u dan ook voor. Er zijn bij ons veel modellen en kleuren mogelijk en deze bespreken wij graag met u in een persoonlijk gesprek. Het aanleggen van deze vorm van trapbekleding kan slechts in één dag gebeurd zijn. Bovendien renoveren wij zowel dichte als open trappen. Onze treden zijn voorzien van een veilige antislipstrip. Dit geeft meer veiligheid dan de kunststof treden. Deze zijn namelijk meestal niet voorzien van een antislipstrip.

Offerte aanvragen voor traprenovatie in Eindhoven

Een traprenovatie in Eindhoven laat u professioneel en voordelig uitvoeren door Intven Traprenovatie. Vraag nu een offerte aan en profiteer van onze voordelen, zoals een hoge kwaliteit, onze ruime ervaring en de verschillende kleurmogelijkheden.

© 2016 Intven Traprenovatie   |   Alle rechten voorbehouden   |   Colofon   |   Webdesign: Webton.nl