Traprenovatie kosten

De traprenovatie kosten bij Intven Traprenovatie zijn erg scherp. Dit kunnen wij mogelijk maken doordat we zonder showroom of vast kantoorpand werken. Voor een zeer scherpe prijs kunt u door ons dus uw trap laten bekleden.

Trap renoveren

Wanneer u een verzorgd interieur wilt hebben, dan sluit een versleten trap wellicht niet goed aan bij het ideale woonbeeld dat u voor ogen heeft. Daarom kunt u uw trap laten renoveren, zodat de trap een geheel nieuwe uitstraling krijgt. Voor elke trap hebben wij een passende oplossing: of het nu een rechte, gedraaide, dichte of open trap is. Het leveren van vakkundig maatwerk is bij ons altijd vanzelfsprekend.

Of u nu kiest voor een klassieke, moderne of landelijke traprenovatie: alle traptreden worden bij ons altijd trede voor trede voorzien van een hoog staaltje vakmanschap. Wij gaan te werk zonder hak- en breekwerk en binnen een dag is uw complete trap weer als nieuw. Uw trap kan zelfs de eyecatcher van uw woning worden.

De betalingsmogelijkheden

Bij ons zijn de traprenovatie kosten altijd beperkt, erg scherp en u hoeft bovendien geen aanbetaling te doen. Na het uitvoeren van de opdracht kunt u kiezen om de betaling te voldoen door contant of met de pinpas te betalen. Mocht u hier nog vragen over hebben dan kunt u altijd eens contact met ons opnemen.

Voordelen Intven Traprenovatie

Naast onze scherpe traprenovatie kosten, profiteert u bij ons ook van de volgende voordelen:

Uw trap bekleden kunt u gerust aan ons overlaten. Aan de hand van onze kleurenstalen kunt u de kleur kiezen die het beste bij uw interieur past. Op basis van uw smaak en wensen kunt u vaak al wel een keuze maken. Mocht u hier nog over twijfelen, dan komen wij graag bij u langs voor een advies. Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze. Bent u benieuwd naar onze traprenovatie kosten? Vraag dan gerust eens een vrijblijvende offerte aan.

© 2016 Intven Traprenovatie   |   Alle rechten voorbehouden   |   Colofon   |   Webdesign: Webton.nl