Traprenovatie Nijmegen

Vindt u de slijtplekken in uw houten trap echt niet meer mooi? Of kraakt uw trap heel erg? Een nieuwe trap is niet nodig, maar traprenovatie biedt de uitkomst. Bij traprenovatie in Nijmegen heeft u keuze uit veel mogelijkheden. Wilt u alleen de beschadigde plekjes laten herstellen of kiest u voor een geheel nieuwe houtsoort? Intven Traprenovatie informeert u graag vrijblijvend. Wij renoveren uw houten trap volledig naar uw wens. Houten traprenovatie is uit te voeren in meer dan 100 verschillende kleuren.

Houten traprenovatie Nijmegen

Houten trappen staan bekend om hun duurzaamheid. Als u een houten trap heeft, dan heeft u deze waarschijnlijk ook al vele jaren. Bij traprenovatie in Nijmegen kunt u ervoor kiezen om bij hetzelfde soort hout te blijven. In de tussentijd zijn er echter vele houtsoorten en stijlen bijgekomen met ieder een eigen uitstraling. Kies de houtsoort die bij de stijl van uw woning past en maak van uw trap het pronkstuk in uw huis.

Traprenovatie Nijmegen mogelijkheden

Het is tijd voor een metamorfose van uw trap als de traptreden zo versleten zijn dat traplopen niet meer veilig is. Met een traprenovatie in Nijmegen is uw oude trap binnen een dag weer als nieuw. Wij plaatsen overzettreden over uw bestaande trap. Dit is mogelijk op alle soorten ondergronden, zoals hout, beton of metaal. Ook versleten traptreden met een ongelijke ondergrond zijn geen enkel probleem. Door de overzettreden te bevestigen met speciale lijm die onderliggende ruimtes opvult, maken wij iedere oude trap weer als nieuw.

Voordelen Intven Traprenovatie

Wij zijn de specialist in levering en montage van kwalitatieve overzettreden voor trappen. De montage gebeurt door vakmensen die uw trap binnen één dag geheel bekleden. Daarbij geven wij u 10 jaar garantie. Door het persoonlijke advies dat u van onze medewerkers krijgt, merkt u direct dat wij gespecialiseerd zijn in traprenovatie in Nijmegen. Welke stijl uw interieur ook heeft, u vindt bij ons altijd de trap die bij u past. Uw trap renoveren door Intven Traprenovatie is kiezen voor kwaliteit en garantie. Onze vakkundige medewerkers zijn specialist in traprenovatie. Zij beschikken over ruime ervaring in het plaatsen van overzettreden op oude trappen met verschillende ondergronden. Zonder hak- of breekwerk renoveren wij uw trap binnen een dag.

Als CBW-erkende leverancier bieden wij u vele voordelen, maar vooral meer zekerheid:

  • Veilig betalen
  • Extra garantie
  • Onpartijdige klachtafhandeling

Traprenovatie Nijmegen offerte

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor u van een traprenovatie in Nijmegen? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs voor een persoonlijk gesprek bij u thuis. U kunt dan gelijk de verschillende modellen en kleuren bekijken en krijgt een prijsopgave voor de gehele renovatie van uw trap. Ook kunt u heel eenvoudig op onze website een offerte aanvragen.

© 2016 Intven Traprenovatie   |   Alle rechten voorbehouden   |   Colofon   |   Webdesign: Webton.nl