Traprenovatie prijs

Wanneer uw oude trap is versleten of toe is aan een opknapbeurt dan is traprenovatie een goede oplossing. Met onze eiken overzettreden is de prijs voor het renoveren van uw oude trap niet hoog. Wij geven uw oude trap weer een natuurlijke en warme uitstraling. En dit alles zonder hak- of breekwerk.

Prijsfactoren traprenovatie

Een traprenovatie prijs hangt af van een aantal factoren:

  • Aantal treden
  • Model van de trap: recht of met een bocht
  • Soort trap: dicht of open
  • Materiaal waar de trap van is gemaakt

Waarom Intven traprenovatie?

Bij ons heeft u keuze uit meer dan 100 verschillende kleuren. Voor elk interieur zit er wel wat bij en er is altijd een kleur die het beste bij uw smaak en wensen past. Onze trapkleuren zijn daarnaast duurzaam en ecologisch verantwoord. De traptreden die wij behandelen met onze trap olie zijn veilig voor de gebruiker en zijn omgeving. Onze kleuren zijn erg slijtvast en behouden bovendien de natuurlijke uitstraling van de trap.

Aandacht, advies en een scherpe prijs

Wij zijn een kleine onderneming en daarom kunnen we onze klanten veel aandacht geven. Met onze ruime ervaring, kennis en goede service geven we onze klanten dan ook graag een gedegen advies. Onze traprenovatie prijs is erg scherp, omdat we niet werken met een showroom of een vast kantoorpand. Daarnaast hoeft u bij ons nooit een aanbetaling te doen.

CBW-garantie en 10 jaar garantie

Onze CBW-garantie biedt u zekerheid, omdat wij zijn aangesloten bij deze Centrale Branchevereniging Wonen. In samenwerking met de consumentenbond zijn deze voorwaarden opgesteld, die u als consument extra goed beschermen. Naast dat wij CBW-erkend zijn, heeft u bij ons ook de zekerheid van een garantie van 10 jaar.

Compleet nieuwe eiken trap

De reden van onze scherpe traprenovatie prijs is het gebruik van onze eiken overzettreden. Deze bestaan uit twee lagen en zijn geschikt voor zowel open en dichte, als rechte en gedraaide trappen. Naast het bekleden van uw trap, kunnen wij dat ook doen voor uw trapwangen of trapboom. De trapwangen zijn de zijkanten van een trap en deze kunnen ook geheel met eiken bekleed worden. Zonder hak- of breekwerk kunnen wij voor u een compleet nieuwe eiken trap creëren.

Meer info over de traprenovatie prijs?

Wilt u meer weten over de traprenovatie prijs? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

© 2016 Intven Traprenovatie   |   Alle rechten voorbehouden   |   Colofon   |   Webdesign: Webton.nl