Traprenovatie Rotterdam

De traprenovatie kosten bij Intven Traprenovatie Rotterdam zijn erg scherp. Dit kunnen wij mogelijk maken doordat we zonder showroom of vast kantoorpand werken. Voor een zeer scherpe prijs kunt u door ons dus uw trap laten bekleden.

Trap renoveren in Rotterdam

Wanneer u een verzorgd interieur wilt hebben, dan sluit een versleten trap wellicht niet goed aan bij het ideale woonbeeld dat u voor ogen heeft. Daarom kunt u uw trap laten renoveren, zodat de trap een geheel nieuwe uitstraling krijgt. Voor elke trap hebben wij een passende oplossing: of het nu een rechte, gedraaide, dichte of open trap is. Het leveren van vakkundig maatwerk is bij ons altijd vanzelfsprekend. De trap wordt ingemeten en gemonteerd door professionele vakmensen die weten wat traprenovatie inhoudt.

Of u nu kiest voor een klassieke, moderne of landelijke traprenovatie in Rotterdam: alle traptreden worden bij ons altijd trede voor trede voorzien van een hoog staaltje vakmanschap. Wij gaan te werk zonder hak- en breekwerk en binnen een dag is uw complete trap weer als nieuw. Uw trap kan zelfs de eyecatcher van uw woning worden.

De betalingsmogelijkheden

Bij ons zijn de kosten van traprenovatie altijd beperkt, erg scherp en u hoeft bovendien geen aanbetaling te doen. Na het uitvoeren van de opdracht kunt u kiezen om de betaling te voldoen door contant of met de pinpas te betalen. Mocht u hier nog vragen over hebben dan kunt u altijd eens contact met ons opnemen.

Traprenovatie Rotterdam voordelen

Naast onze scherpe traprenovatie kosten, profiteert u bij ons ook van de volgende voordelen:

Wij staan voor professionele traprenovatie. Ook in de keuze van het materiaal van de traprenovatie is dit erg belangrijk. Daarom geven wij de voorkeur aan eiken overzettreden van hoge kwaliteit. Met deze treden kunt u de trap voorzien van een nieuwe look. Wij kunnen deze treden in iedere gewenste kleur leveren. Onze treden zijn voorzien van een veilige antislipstrip. Dit geeft meer veiligheid dan kunststof treden die daar meestal niet van voorzien zijn.

Traprenovatie Rotterdam mogelijkheden

Uw trap bekleden kunt u gerust aan ons overlaten. Aan de hand van onze kleurenstalen kunt u de kleur kiezen die het beste bij uw interieur past. Op basis van uw smaak en wensen kunt u vaak al wel een keuze maken. Mocht u hier nog over twijfelen, dan komen wij graag bij u langs voor een advies. Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij u met het maken van de juiste keuze. Bent u benieuwd naar onze kosten van traprenovatie in Rotterdam? Vraag dan gerust eens een vrijblijvende offerte aan. In slechts één dag geven wij iedere bestaande trap een schitterende nieuwe look.

© 2016 Intven Traprenovatie   |   Alle rechten voorbehouden   |   Colofon   |   Webdesign: Webton.nl