Traprenovatie Tilburg

Een krakende trap, beschadigingen en slijtplekken: een trap is na enkele jaren wel aan reparatie toe. Trappen hebben het zwaar te verduren. Hoge hakken en vuile schoenen zorgen ervoor dat uw trap aan onderhoud onderhevig is. Wij zijn gespecialiseerd in traprenovatie in Tilburg en maken iedere trap weer als nieuw.

Traprenovatie Tilburg advies

Ervaring heeft ons geleerd dat klanten graag geadviseerd willen worden over de mogelijkheden van een traprenovatie in Tilburg. Onze klanten ervaren dit gesprek als zeer prettig, omdat er precies ingegaan wordt op de specifieke situatie bij u thuis. Wij renoveren vrijwel elke trap, ongeacht de vorm of het materiaal. Of het nu gaat om open of dichte trappen, houten, betonnen of natuurstenen trappen.

Onze werkwijze

De trappen moeten zijn ontdaan van vloerbedekking en losse delen, zodat er een kale trap ontstaat. Dit is de basis waarop de nieuwe delen worden aangebracht. Harde lijmresten kunt u gewoon laten zitten. Zowel de zijkanten, overloop als bordes kunnen in de traprenovatie worden meegenomen.

De oude trappen worden elk afzonderlijk opgemeten voor de juiste maat. Elke trede wordt dan exact afgetekend op de nieuwe trede. Dit gebeurt heel nauwkeurig. Onze vakspecialisten zijn dan ook speciaal getraind voor het renoveren van trappen. Alle zaagwerkzaamheden worden zoveel mogelijk buiten verricht, zodat uw huis schoon blijft. Met lijm worden vervolgens de treden vastgelijmd op uw bestaande trap. Alles wordt netjes opgeruimd en uw nieuwe duurzame trap is klaar. Uw trap heeft weinig onderhoud meer nodig en u houdt de trap snel en makkelijk schoon.

Traprenovatie Tilburg prijsbepaling

Om een prijs te bepalen zijn wij afhankelijk van de aard en de toestand van uw trap. De bouw, het aantal treden en draaien van uw trap zijn van groot belang om een prijs te berekenen. Voorafgaand aan elke traprenovatie in Tilburg komt een adviseur langs om de situatie te bekijken. Onze adviseur neemt alle stalen en kleurdesigns mee, zodat hij samen met u kan bekijken wat uw wensen zijn. U kunt dan bepalen welke kleur, modellen en mogelijkheden het beste bij uw trap en interieur passen. Tevens bekijken we hoeveel werk wij aan uw trap hebben. De volgende factoren zijn uiteindelijk prijsbepalend:

Traprenovatie in Tilburg in één dag

Bij traprenovatie in Tilburg kijken wij altijd naar de stijl van uw woning en inrichting. Heeft u een landelijke, romantische, moderne of juist een klassieke uitstraling? Dan maakt u van uw trap een echt pronkstuk als u de stijl hier doorvoert. Wij kunnen uw traprenovatie al in één dag uitvoeren. Samen met u bespreken we de werkzaamheden en plannen we een geschikte dag voor de uitvoering. Wanneer u eerst vrijblijvend informatie of advies wilt dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Zo kunnen we de mogelijkheden rustig met u doornemen.

© 2016 Intven Traprenovatie   |   Alle rechten voorbehouden   |   Colofon   |   Webdesign: Webton.nl