Traprenovatie Venlo

Een traprenovatie in Venlo vindt volledig binnen één dag plaats. Bovendien komt er helemaal geen hak- of sloopwerk aan te pas, dus u hoeft niks op te ruimen in uw woning. Uw trap is binnen een dag weer veilig en heeft een mooie uitstraling. Vooral voor gezinnen met kleine kinderen is het belangrijk om naast het uiterlijk, ook aan de veiligheid van een trap te denken. Aan ons veiligheid en de hoge kwaliteit van onze producten twijfelen wij niet. Daarom geven wij u 10 jaar garantie op het geplaatste materiaal en de montage van de overzetdelen.

Voordelen houten traprenovatie Venlo

Een houten traprenovatie kan met diverse soorten hout worden uitgevoerd. Veel mensen kiezen voor eikenhout. Dit biedt uitstekende kwaliteiten en zorgt voor een uiterst huiselijke sfeer. Onze specialisten geven u graag een kwaliteitsadvies dat is toegespitst op uw situatie.

  • Sterk en robuust materiaal
  • Slijtvast en duurzaam
  • In diverse kleurstellingen te bewerken
  • Eenvoudig zelf te onderhouden

Eikenhout is de bekendste houtsoort en staat bekend om zijn goede kwaliteit. Er zijn meerdere soorten hout en verschillende kleuren waar u uit kunt kiezen. Massief eikenhout is een natuurlijk onbewerkt hout. Het is zwaar en beschikt over goede eigenschappen. Dit materiaaltype is dan ook een goede keuze voor uw traprenovatie in Venlo. Het zal niet snel slijten en het is zeer robuust. Daarnaast is het een natuurlijk product, waardoor het een prettige sfeer in huis zal geven.

Traprenovatie Venlo: Traptreden renoveren

Bij het renoveren van traptreden wordt meestal de gehele trap gerenoveerd, maar dit is niet altijd het geval. Sommige mensen kiezen ervoor om enkel de traptreden te renoveren, omdat de rest van de trap nog wel in goed staat is. Traptreden kunt u renoveren wanneer ze versleten of beschadigd zijn. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen wanneer u de trap wilt voorzien van een nieuw uiterlijk. Onze vakmannen kunnen iedere soort trap renoveren en leveren u traprenovaties van goede kwaliteit. Bij Intven bent u verzekerd van een vakkundige service en onze medewerkers staan altijd voor u klaar met gedegen kwaliteitsadvies.

Antislipstrip

Een antislipstrip is een goede oplossing voor het voorkomen van het uitglijden op een gladde trap. Het maakt de trap aanzienlijk veiliger. Daarom adviseren wij u een antisliptrip op de trapbekleding, om uw veiligheid te garanderen. Deze strip zit in de voorzijde van de overzettrede verwerkt, zodat u altijd grip heeft en u de trap weer veilig op en af kunt.

Traprenovatie Venlo kosten

De kosten van het renoveren van een trap hangen af van het soort trap. We maken daarbij onderscheid tussen open en dichte trappen. Ook hang het af van het aantal traptreden en het aantal draaien in de trap. Daarnaast bepalen de soort trap en de materiaalkeuze het bedrag dat u moet betalen. Op onze website kunt u vrijblijvend een offerte van een traprenovatie in Venlo aanvragen.

© 2016 Intven Traprenovatie   |   Alle rechten voorbehouden   |   Colofon   |   Webdesign: Webton.nl