Overzettreden

Intven traprenovatie werkt met Eiken en CPL overzettreden. De overzettreden zijn geschikt voor zowel open, dichte, rechte en gedraaide trappen. Beide overzettrede bestaan uit 2 lagen. Een harde toplaag verlijmd op een onderlaag. Door deze 2 lagen zit er nagenoeg geen werking in de overzettrede en is daarom uitermate geschikt voor een traprenovatie.Overzettrede_480x308_acf_cropped

De hoogste kwaliteit overzettreden

Intven traprenovatie levert de hoogste kwaliteit overzettreden en verwerkt al uw wensen ambachtelijk in uw nieuwe trap. Als u kiest voor de overzettreden van Intven traprenovatie, dan kiest u voor een duurzaam, mooi en veilig alternatief. Wij geven uw bestaande trap vaak in één dag al een compleet nieuw uiterlijk. Na het renoveren is uw trap daarna makkelijk in onderhoud en heeft u nog jarenlang plezier van uw trap.

Montage Overzettreden

Voor het werk aan uw trap kan beginnen dient men zelf de trap te ontdoen van vloerbedekking, nieten en losse lijmresten, zodat er een kale trap ontstaat. Dit vormt de basis waarop de nieuwe overzettreden worden vastgelijmd. Bent u benieuwd wat een trap renovatie kost? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Traprenovatie doe het zelf pakket

Wanneer u graag zelf klust dan zijn onze professionele materialen nu ook los verkrijgbaar. Wij hebben speciaal een webwinkel geopend waar al onze materialen makkelijk te bestellen zijn. Bekijk onze webwinkel hier.

webshop

© 2016 Intven Traprenovatie   |   Alle rechten voorbehouden   |   Colofon   |   Webdesign: Webton.nl