Eiken overzettreden

Intven traprenovatie werkt met eiken overzettreden welke bestaan uit twee lagen, ook wel multiplank overzettreden genoemd. Deze overzettreden zijn geschikt voor zowel open, dichte, rechte en gedraaide trappen. De overzettrede bestaat uit een onderlaag multiplex van 12mm met daarop verlijmd een 4 mm toplaag massief eiken. Doordat de overzettrede bestaat uit 2 lagen zit er nagenoeg geen werking in en is daarom uitermate geschikt voor een traprenovatie.Overzettrede_480x308_acf_cropped

De hoogste kwaliteit overzettreden

Intven traprenovatie levert de hoogste kwaliteit overzettreden en verwerkt al uw wensen ambachtelijk in uw nieuwe trap. Als u kiest voor de eiken overzettreden van Intven traprenovatie, dan kiest u voor een duurzaam, mooi en veilig alternatief. Wij geven uw bestaande trap vaak in één dag al een compleet nieuw uiterlijk. De overzettreden worden in de werkplaats afgewerkt met een speciale slijtvaste afwerklaag. Na het renoveren is uw trap daarna makkelijk in onderhoud en met de juiste onderhoudsproducten heeft u nog jarenlang plezier van uw trap.

Montage Overzettreden

Voor het werk aan uw trap kan beginnen dient men zelf de trap te ontdoen van vloerbedekking, nieten en losse lijmresten, zodat er een kale trap ontstaat. Dit vormt de basis waarop de nieuwe overzettreden worden vastgelijmd. Als uw bestaande traptreden erg zijn uitgesleten is dit geen probleem. Doordat onze montagekit een opvullende werking heeft vult dit de eventuele oneffenheden op. Bent u benieuwd wat een trap renovatie kost? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Traprenovatie doe het zelf pakket

Wanneer u graag zelf klust dan zijn onze professionele materialen nu ook los verkrijgbaar. Wij hebben speciaal een webwinkel geopend waar al onze materialen makkelijk te bestellen zijn. Bekijk onze webwinkel hier.

webshop

© 2016 Intven Traprenovatie   |   Alle rechten voorbehouden   |   Colofon   |   Webdesign: Webton.nl