Traprenovatie met goede service

Intven traprenovatie is een kleine onderneming met aandacht voor de klant en beschikt over vele jaren ervaring en kennis. Wij komen graag bij u langs om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. U kunt aan de hand van onze stalen en voorbeelden uw kleur kiezen en de hoge kwaliteit van onze overzettreden beoordelen. Wij adviseren u graag!

Traprenovatie zonder aanbetaling, altijd voordelig!

Bij Intven traprenovatie is een traprenovatie altijd voordelig en u hoeft geen aanbetaling te doen. Na het uitvoeren van de opdracht dient de betaling pas te worden voldaan, hiervoor kunt u bij onze monteurs veilig betalen met uw bankpas. Er wordt gewerkt zonder showroom of groot kantoorpand hierdoor kunnen wij de kosten van een traprenovatie beperkt houden. Wij renoveren uw trap dus altijd voor een zeer scherpe prijs!

Traprenovatie met CBW – garantie!

Wij zijn aangesloten bij de Centrale Branchevereniging wonen (CBW). Dit biedt u vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Intven Traprenovatie hanteert de algemene voorwaarden van het CBW die u als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt. Een traprenovatie kan u dus zorgeloos aan ons toevertrouwen.

© 2016 Intven Traprenovatie   |   Alle rechten voorbehouden   |   Colofon   |   Webdesign: Webton.nl